vitaliteits

coaching

individueel

De betekenis van vitaliteit is de gezonde geestelijke en lichamelijke gesteldheid van iemand die leidt tot energie om te leven, waarbij beide factoren in balans zijn. Soms is deze balans verstoord door omstandigheden. Er ontstaat een vicieuze cirkel die moeilijk te doorbreken is. Je ervaart  bijvoorbeeld een hoge werkdruk, slecht slapen, vermoeidheid, stress, of gezondheidsproblemen. Er mag een verandering komen in je leven. Als vitaliteitscoach help ik jou om je gezondheid te verbeteren en je weer energie en balans gaat ervaren!

 

De focus bij vitaliteitscoaching ligt op het aanleren van nieuw (effectief) gedrag door een bewustwordingsproces te ondergaan. Het onderkennen dat het aangeleerde gedrag niet (meer) het gewenste resultaat oplevert. Wanneer je blijft doen zoals je doet gaat er niets veranderen. Aangezien wij doorgaans verstandelijke beslissingen nemen en niet meer gewend zijn om naar ons gevoel te luisteren, is het vaak lastig om te bepalen wat voor jou nu echt belangrijk is.

Als Vitaliteitscoach neem ik je mee naar de kern van je gezondheid zowel fysiek als mentaal. Hoe is de situatie nu en hoe bereiken we samen dat jij meer gezondheid, energie en balans gaat ervaren? Door onderzoek, inzicht, kennis, verantwoordelijkheid nemen en kleine stapjes kom je tot dit resultaat. Deze begeleiding komt jouw levensgeluk ten goede.                                                                        (Vitaliteispiramide van A. Sonnevelt)

Vitaliteitspiramide Vitaal Zuid
Maak een afspraak met Vitaal Zuid

VITAAL ZUID

info@vitaalzuid.nl

Tel: 06 13031131

Bericht ontvangen!